Mazsolacsata

Rólam és dolgos mindennapjaimról szól a blog. Örömeimről és bánataimról. mazsolacsata@gmail.com

CÍMKÉK

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Már itt is

Friss topikok

  • Szvetlana: jaj de jó! akkor még megrágom még egyszer ezt a költözős témakört, aztán nekiállok hegeszteni, és ... (2009.09.08. 13:42)
  • Szvetlana: jövök....., adom.......:-))) (2009.09.07. 23:04)
  • Vaszilisza: másoljam ide a korábbi reklamációidat mások felé? (2009.09.07. 19:50)
  • Szvetlana: úgy legyen (2009.09.03. 11:06)
  • Vaszilisza: Zira még hagyná is, hogy kilakkozzam... csak nem állna neki jól :-D (2009.09.02. 16:22) Tudtátok?

muki

Szabadítsátok ki Anikót!

2009.02.09. 11:09 | Szvetlana | Szólj hozzá!

Nem bírom tovább magamba folytani. Kikívánkozik. Komolyan kérdem, de tényleg! Kit érdekel Molnár Anikó? Egyáltalán ki az a Molnár Anikó? Menetrendszerűen minden héten megjelenik róla valamilyen nagyon fontos hírértékű, kis infócska valamelyik bulvároldalon, amely kivétel nélkül arról szól, hogy van pasija, nincs pasija, pánikbeteg, nem pánikbeteg, nincs pénze, anyagi gondjai vannak. ÉS?

Jó, oké, nyilvánvalóan azt én is tudom, hogy egymillió celeb országa vagyunk, de Anikó meg celebnek is kevés.

Be kell valljam, hogy mégiscsak tudom ki ő. Régen lelkes VV nézők voltunk, ez van nem titkolom, abban szerepelt. Aztán volt még nagy Ő, még szintén ezer éve. Aztán ennyi. Volt még egy-két celeb barátnője, talán vezetett pár hétig rádióműsort, megcsináltatta a melleit. Néha feltűnik a TV-ben, gyakran meg a bulvárlapokban a szokásos nincs pénzem, depis vagyok, lehet, hogy van pasim sztorikkal.

Nem is ez a problémám, gondolom ezeket már ezresével kielemezték ilyen-olyan fórumokon. Ráadásul nem is a celebekkel van gondom, ez úgy látszik már hozzátartozik a kultúrkörhöz, ha szeretnénk, ha nem, akkor is. Csak azt nem értem, Ő mitől érdekes. Mivel nem csinál semmit. Nem zenész, színész, modell, műsorvezető, táncos, énekes, komikus, vasutas, orvos, sportoló, kazánfűtő. Gyakorlatilag mivel foglalkozik? A médiából él. Húha. Oké, még mindig nem lenne semmi baj, mert miért is ítélkezzünk, ki tudja mekkora hatalmas belső értékei vannak a csajnak.

A következő interjút tudom ajánlani mindenkinek. Szily Nórának van egy beszélgetős műsora a Reflektoron, néha én is megnézem, ha érdekes számomra az interjúalany. Történt pedig, hogy Szily Nóra egyszer Anikóval beszélgetett, és elszakadt Nóránál a cérna, nem értett sok mindent ő sem. Próbálta Anikót provokálni, megkérdezte miért nem vesz a kezébe olyan hirdetési újságot, melyben állásokat kínálnak, próbált neki tanácsot adni, hogy próbálja meg kizárni a médiát az életéből. Nagyon tanulságos volt, ugyanis Anikó még értelmesen sem tudott válaszolni. Természetesen mondott valamit, de abból kiderült, hogy sok munkája mellett még nem volt ideje kitalálni, hogyha kínos kérdéseket tennének fel neki, akkor mi legyen a korrekt válasz. Sőt, a very funny örök kérdésre, miért nem jelentkezett az orvosira, amiről annyit magyarázott anno, még erre sem gondolt ki egy elfogadható választ. Siralmas volt. Pedig biztos volna esélye, ha tenne is érte, ha nem is az orvosira, de egy normális életre, mert ez a mostani nagyon megviseli szegényt. Indíthatnánk mozgalmat a megmentésére, mint a címben.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsolacsata.blog.hu/api/trackback/id/tr18931798

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csucsu - REFLUX 2009.05.20. 12:10:54

A nagy csöcsMinden kocsmában előforduló jelenet, hogy a férfias társalgásból magát legkorábban kiivó búsképű lovag egyszercsak felriad a részegségből, egy pillanatra felemeli fejét a sörtől tocsogó asztalról, keservesen beleböffent az éjszakába, hogy…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása